Esther Langerhorst

Als gecertificeerd coach en afgestudeerde communicatiewetenschapper heb ik ruim 10 jaar gewerkt als marketingcommunicatie professional in met name de mediabranche. Van campagnespecialist, onderzoeker tot en met kids & jongerendoelgroep expert. In welke functie ook, de allermeeste energie haal ik uit het bundelen van de krachten en menselijke relaties.

Vanuit mijn eigen pure passie begeleid ik mensen in betekenisvolle en duurzame veranderings- en ontwikkelingsprocessen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een uniek potentieel heeft en zijn eigen weg heeft te gaan.

Jou ondersteun ik graag bij het zichtbaar maken van wat je al bij je draagt, je unieke kwaliteiten en talenten. Zo kom je meer in je kracht te staan en wordt het leven leuker en makkelijker. Je zult ervaren dat keuzes maken, hobbels nemen of nieuwe wegen inslaan je energie zullen geven in plaats van kosten.

Enthousiast, nieuwsgierig, creatief, zeer open, betrokken, professioneel en geïnteresseerd in wat mensen in beweging zet en drijft.