Personal Coaching

Wil jij jezelf beter leren kennen en makkelijker keuzes maken? Loop je ergens vast in je studie, werk of persoonlijke leven? Heb jij weleens het gevoel dat er iets wezenlijks ontbreekt in jouw leven. Dat er ondanks alle drukte, voorspoed en sociale bezigheden een leegte is? Of wellicht maakt de gedachte dat je niet bij je eigen geluk kunt komen je somber? Dat is niet nodig, want het is mogelijk om een leven te leiden vanuit je passie en je kracht.

Som is het beangstigend om jezelf echt te leren kennen, in jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Maar ga die kennismaking niet uit de weg, want juist in onbekende of weggestopte emoties is ongekende rijkdom en schoonheid te vinden. Zo is kwetsbaarheid, vanuit kracht ingezet, vaak heel waardevol.

Meer voelen doet intens leven en geeft communicatie kleur. Ik help je contact te maken met je gevoel. Ik maak je bewust van je gevoelens, wat je wel en niet toelaat en wat dat voor jou en je omgeving betekent. Wellicht zit je zo ‘in je hoofd’ dat je weinig kunt voelen of er geen woorden voor hebt. Wat ook kan: zo bezig zijn in woord en daad dat het contact met het gevoel verstoord is: van zijn naar doen, van ‘human being’ naar ‘human doing’. Ook hierin kan ik je begeleiden.

WAAROM?

Omdat keuzes maken en vanuit je passie leven zoveel minder energie kost en het leven zoveel makkelijker maakt

VOOR WIE?

Voor iedereen die meer vanuit zijn positieve energie en kracht wil leven. Daarvoor moet je eerst goed weten wat je nou echt wilt, wie je bent en wat jou energie geeft.

WAT?

Ervaringsgerichte coaching en trainingen met als doel het verbinden van hoofd, hart en handen, om van daaruit jouw effectiviteit blijvend te verbeteren.

HOE?

Ik werk doelgericht, empatisch, realistisch, tastbaar en altijd op maat.

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens de intake formuleren wij samen jouw hulpvraag en leerdoelen, spreken we af wat je wilt bereiken en hoeveel sessies je daaraan wilt besteden. Tijdens de coaching is het verloop van  jouw proces leidend voor de inhoud van de sessies; er is immers meer dan één weg die naar Rome leidt.

Oefenvormen

In de coachingsessies onderzoeken wij samen waar zich in jou en je omgeving versterkende en belemmerende factoren bevinden. Tijdens dit proces gebruiken wij uiteenlopende oefenvormen, zodat je je eigen kracht en valkuilen leert voelen, ervaren en herkennen.

Bewustzijn

Vanuit dit nieuwe bewustzijn ga je op zoek naar het vergroten van jouw kracht, om op die manier je werk (studie en/of persoonlijke leven) effectiever en met meer voldoening te kunnen uitvoeren.